Tehdessäsi varauksen hyväksyt ehdot:

Odinin Pajassa teemme autojen ilmastoinnin täyttöhuoltoa, eli täytämme ilmastointijärjestelmän siihen soveltuvalla jäähdytyskaasulla käyttäen nykyaikaisia Brain Bee Air-Nex laitteita.

Ilmastoinnin täytön aikana täyttölaite pystyy havaitsemaan jos auton ilmastointijärjestelmässä on jokin isompi vaurio ja ilmoittaa siitä, jolloin prosessi keskeytetään, eikä auton ilmastointijärjestelmää täytetä. Mikäli vauriokohdat ovat kuitenkin hyvin pieniä, täyttölaite ei pysty havaitsemaan niitä. Jotta näiltä tilanteiltä vältyttäisiin, käytämme täytön yhteydessä väriainetta, joka auttaa paikantamaan mahdolliset vuotokohdat ilmastointijärjestelmässä. Ilman tätä väriainetta vuotokohtia ei pysty havaitsemaan.

Ilmastointijärjestelmän vuodot eivät ole ainoa syy auton ilmastoinnin toiminnan ongelmiin. Sähköviat ja järjestelmän muiden osien viat ovat myös yleisiä, jolloin ilmastointi ei toimi, vaikka ilmastointijärjestelmä on täytetty asianmukaisesti jäähdytyskaasulla eikä vuotokohtia näy.

Odinin paja on keskittynyt autojen ilmastointilaitteiden täyttöhuoltoon, meillä ei tehdä autojen ilmastointilaitteiden korjauksia. Emme vastaa siitä, että ilmastointilaite on lakkanut toimimasta tai sen toimintaan on tullut häiriöitä meillä tehdyn täyttöhuollon jälkeen.

Veloitamme 20e maksun käyttämästämme työajasta, mikäli autosi ilmastointilaitteen täyttö on epäonnistunut meistä riippumattomasta syystä.